Nanna

Nanna

Det vigtigste for mig er at lytte til dig, og imøde komme dine ønsker. Jeg elsker at arbejde kreativt, dette er med til at udvikle mig.
Jeg holder mig opdateret med forskellige kurser.
Jeg glæder mig til at se dig.

Mina

Mina

Hos mig kommer håndværket og din individuelle stil, i første række.
Detaljer er mit flair! Jeg elsker at nørde farveteknikker, og klipninger.
Du kan glæde dig til at sætte dig i stolen hos mig, for jeg vil altid gøre det til noget ganske særligt. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe ned til mig, eller komme ned til en snak.

Sissel Hald

Sissel Hald

Perfektionisme og kvalitet kendetegner mit håndværk. Helt fra nyskabende klipninger og tekniske farvebehandlinger, til professionel rådgivning omkring alle produkter til hår, har jeg mere end 15 års erfarring. Som kunde i stolen hos mig, møder du forståelse for netop dine behov og vigtigheden i at dit hår altid fungere og passer til dig.

Sara-Louise Poulsen

Sara-Louise Poulsen

Kun de bedste og mest miljøvenlige produkter anvendes hos os. Vi forhandler også Organic (økologiske) produkter.

Hvis du ikke kan finde en tid hos mig online, kan du prøve at ringe til salonen på telefon 33243248

Babell

Babell

Jeg

Mathilde

Mathilde

Jeg er 2. års elev, og har været i Klippestuen S, siden august 2019. Jeg går meget op i perfektion, jeg elsker udfordringer, og jeg vil gøre mit bedste for at opfylde dine behov, og dine ønsker for dit hår. Du har mulighed for at booke behandlinger hos mig, med nogle gode elevpriser, så min erfaring kan blive større.
Ring til mig og hør nærmere hvis du har spørgsmål omkring elev behandlinger.

Emilie Gregaard Andersen

Emilie Gregaard Andersen

Har du lyst til at forkæle dig selv med noget ekstra velvære, så book en tid hos mig. Jeg er 1. års elev hos Klippestuen S og har allerede rigtig god erfaring med de små behandlinger, som bl.a. farvning af bryn og vipper og kurbehandlinger med en fantastisk hovedbundsmassage.
Så har du behov for selvforkælelse, så book en tid hos mig, så vil jeg tage mig rigtig godt af dig.